Hemlagat av någon annan

Du älskar att anordna fester men du är absolut inte något proffs i köket. Oroa dig inte. För det finns möjligheter att bjuda på riktigt god, hemlagad mat på kalaset. Mat som någon annan lagat.

Vad är egentligen catering? I stort sett är det hemlagad mat som du kan köpa för att bjuda dina gäster på. Det kan vara en lunch på kontoret, studentfirandet hemma i trädgården eller bröllopsmiddagen i det vackra slottskapellet. För hela meningen med catering är att du ska slippa laga maten och att du ska kunna servera maten precis där du vill. Det kan vara i matsalen på arbetet eller ute i skogen. Något som gör catering så pass speciellt, till skillnad mot att äta restaurangmat i en därför avsedd lokal.

Välj med magen

Det är inte lätt att bjuda vänner och släkt på mat. En har glutenallergi, en har laktosintolerans, en går på diet av ett slag och en annan går på en diet av ett annat slag. Men när du beställer catering så är det aldrig några problem. Lätt och enkelt kan du beställa vad du önskar dig hos ett företag som Cicada catering. Och glöm inte bort att det trots allt är du som beställer och betalar. Visst vill du att alla ska äta och ha det bra, men det ska ändå vara mat som följer din smak och din filosofi. Kanske kan du dessutom lära dina gäster att tycka mycket om något som de inte ens visste fanns.