Om oss

Hur kan det komma sig att vissa lyckas med sina fester medan andra misslyckas totalt? Vissa fester blir stela och av den kaliber att man helst vill sticka därifrån. Andra däremot: de vill man aldrig lämna. Man känner en viss känsla i kroppen, man vill dansa, skratta och socialisera med de andra gästerna. Hur kan det skilja sig så markant?

Mycket handlar om planeringen. En fest sköter sig inte själv. Som arrangör måste man ha vissa riktlinjer och leda festen år rätt håll. Utöver detta så är mat och dryck rejäla grundpelare som måste finnas där. En fest som är oplanerad blir sällan bra.

Samtidigt dock: en alltför minutiöst planerad fest kan även den bli en katastrof. Ingen gillar koppel och ingen gillar att bli styrd för mycket. Som arrangör måste man ha en fingertoppskänsla i detta. När ska man gasa och när ska man bromsa? Det spontana måste sippra in genom springorna och detta av den enkla anledningen att det skapar trivsel och minnesvärda ögonblick.

Vi som driver sidan har arbetat i flera decennier med att arrangera fester och driver idag framgångsrika företag inom catering. Vi sitter på en kunskapskälla som vi är redo att låta dig ösa ur. Du ska på den här sidan hitta allt det du behöver för att skapa den fest som gästerna aldrig vill lämna. Det garanterar vi. Välkommen!